keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Hulinaa

Tervehdys pitkästä aikaa (onko edellisestä päivityksestä tosiaan jo rapiat kaksi kuukautta?!)!

Täällä aletaan ymmärtää pikku hiljaa, mitä tarkoitetaan elämän "ruuhkavuosilla". Kun mylly pyörähti käyntiin siinä huhtikuun alussa, niin ei meinaaa arkirutiinien välissä tehdä oikein yhtään mitään. No, neuloa vähän. ;)

Typy aloitti perhepäivähoitajalla päivähoidon pari kuukautta sitten ja se on lähtenyt sujumaan hienosti! Toki jotain pieniä rutinoita on kuulunut jossain välissä, mutta nyt olemme päässeet siihen tilanteeseen, että tyttö menee aamulla ovesta sisään mielellään, hoitotätin syliin ja vilkuttaa iloisesti sieltä. Oi, miten ihanaa! =)

No, se negatiivinen puoli on sitten sairastelu. Korvatulehdus on jyllännyt jo yli kaksi kuukautta kolmesta antibioottikuurista huolimatta ja perjantaina on sitten korvien putkitus edessä. Toivottavasti tämä toisi avun! Sinänsä tämä korvakierre ei ollut yllätys, koska isänsä on ollut melkoinen korvalapsi aikoinaan. Ensimmäinen vatsatauti sairastettiin sitten sairaskierteen huipuksi koko perheen voimin viime viikolla, YÖK! Siitä on nyt toivuttu, tulipa tehtyä huushollin kevätsiivous samassa, kun käytin pullon Klorinia pöpöjen karkoitukseen. Hus, pysykäättekin poissa!

Se, mikä tästä arjesta on tehnyt tuon sairaskierteen kanssa erityisen haastavaa, niin on työt. Niitä on tehty, paljon. Isännän kanssa vaihdetaan monesti vuoroa lennossa ja kyllä aika, joka oltaisiin yhdessä kotona niin on todella kortilla. Onneksi loma alkaa kahden viikon päästä ja sitten saa olla kuusi viikkoa vapaa kuin ellun kana. Fan-tas-tis-ta!

Neulottu on kuitenkin monenmoista. Tuntuu, että sillä pystyy jotenkin purkamaan stressiä ja pysyy järjissään. Valmistunut on vaikka mitä, mutta suurin osa on kuvaamatta vielä. Niitä sitten myöhemmin.

Mutta luvassa on siis:
- liivi itselle, piti tulla empire-tunika. ei sitten tullut ja tän hetkisen fyysisen habituksen kanssa näyttää lähinnä äitiysvaatteelta (toim. huom. en ole raskaana). Jotain tarttis tehdä - itselle, neule on hyvä.
- kesäjakku (tms) itselle. Me like it!
- villatakki Typylle, nappeja vielä uupuu
- lapaset Typylle

Työn alla sukkia ja huiveja. Selkeesti mun parin vuoden sukkamania on väistymässä ja kaikki huiviohjeet huutelevat kaihoisasti. Niitä sitten tikutellaan luultavasti tänä kesänä. Niin ja juu, lankalakko on rikottu. Kesti se neljä kuukautta, eikös ole aika hyvä? Ja nyt ei sentäs ole tehty mitään holtittomuuksia ;).

Palataan pian!

-Tiina-

1 kommentti:

  1. Tuttua tarinaa tuo pienen lapsen kanssa touhuaminen. Ikävää, että sairastelukierre alkoi heti, mutta niin se vain ikävä kyllä usein on. Toivottavasti putket auttaa :) Hauskaa ja rentouttavaa sekä neuleentäytteistä lomaa sinulla MinnaR

    VastaaPoista