keskiviikko 21. elokuuta 2013

Täällä taas

Täällä ollaan, vuosi tai oikeastaan reilukin on vierähtänyt ihan hujauksessa. Täällä on ollut melkoinen vuosi, huh.
 
Suurin syy tuohon melkoisuuteen on pieni pojanpallukka, pikkuveikka, joka syntyi toukokuun alussa. Vuosi sitten elokuussa, kun aloin häntä odottamaan, alkoikin oikea oksennusmaraton. Minä kuulun valitettavasti siihen vajaaseen yhteen prosenttiin naisista, joilla raskauspahoinvointi on ihan tolkutonta. Viime syksy meni oksentaessa, tiputuksessa, sairaslomalla, jotenkin arkirutiineista yrittäen selvitä. Pahoinvointi jatkui kyllä loppuun asti, mutta onneksi sentään pahin oli jouluun mennessä ohi. No, vaikean raskauden jälkeen kuitenkin tuli ihanan ihana palkinto, kun poitsu vapun jälkeen syntyi. =) Pikkuveikka on ollut suurelta osin helppo vauva ja arkea täällä pikku hiljaa opetellaan, kun kaikki kerhot yms. ovat syksyn osalta pyörähtäneet käyntiin. Me siis täällä kolmestaan arjesta nautitaan Typyn ja vauvan kanssa, isi on jo lomien jälkeen patisteltu töihin.
 
Vaikka  kädet ovat kohtuullisen täynnä, niin päätin kuitenkin ilmoittautua mukaan syksyn SNY-kierrokselle. Järkeilin, että jotta pää pysyisi edes jokseenkin selväjärkisenä, niin äiti tarvitsee jotain omaakin harrastetta ja puuhaa. Aikaisemmilla kierroksilla minulla on ollut tosi kivoja SNY-ystäviä, toivottavasti nytkin. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä syksy tuo tullessaan! =)

 
Vaikka puuhaa on ollut kaikenmoista, niin on täällä sentäs neulottu ja virkattukin. Kun tästä aikaannun, niin jonkinmoista kuvakavalkadia on tulossa. Tällä hetkellä on kesken useampikin työ (kuten tavallista =), isompaa ja pienempää. Yritän postailla niitä tällä viikolla sitten.
 
Terkuin, Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti