perjantai 6. syyskuuta 2013

Syksy saapui...

Hyvää ei tällä kertaa tarvinnut edes odottaa. Nimittäin eilen ovikello soi, ja kerkesin jo kirota meille tulossa olleen sähkärin, kun nimenomaan oli sovittu, että ei soita ovikelloa, koska lapset ovat päiväunilla. Kiukku haihtui kyllä nopeasti, koska siellä olikin postimies mukanaan tämän kuun sny-paketti. Sanoi, että ajatteli kysyä, josko meillä oltaisiin kotona niin ei tarvi sitten postista erikseen lähteä hakemaan. Ihana ihana posteljooni. Eivätkä edes lapset heränneet! =)
 
 
 
Paketista paljastuikin kaikkea ihanuutta. Erityinen superihanuus on vyyhti Pirtin kehräämön karstalankaa ja sen kaveriksi paketista paljastui kerällinen ihan juuri samansävyistä Jannea. Jannea olen joskus neulonutkin, mutta tuo karstalanka on ihan uusi tuttavuus. Ehdottelit, että jos näistä vaikka pipon taikoisi. Saas nähdä, minun silmiini tuo lanka alkoi heti kuiskutella virkkaustuulia =). Lisäksi paketista ihana käsinkirjoitettu kirje, herkkuja itselle ja vähän muillekin ja nenäliinoja. Toivottavasti niitä ei tosiaan liikaa tarvittaisi (kuten kirjoitit). Meillä on kyllä flunssakausi korkattu, lapset ovat sairastaneet viimeisen viikon putkeen. Peräkkäin tietenkin. Pienempi sai oikein keuhkoputkentulehduksen ja mä olen nyt sen rohinaa kuunnellut viikon. Nyt onneksi jo helpottaa.

 


Mutta katsokaatten vielä tuota ihanuutta. Ihanaa lankaa ja mitkä upeat syksyiset värisävyt! Kiitos sinulle SNY-ystäväni, onnistuit tosiaan ilahduttamaan minua tämän kuun paketillasi! Kiitoskiitoskiitos!
 
 

7 kommenttia:

 1. Todella ihanan herkullisen värinen tuo lanka.

  VastaaPoista
 2. Olipas ihana postipoika kun ajatteli erttei tarvitse pakettia postista asti hakea. toivottavasti lapset parwanevat nopeasti ja siä itse säästyt mokomalta.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania lankoja, kelpaisi tämäkin paketti minullekin =)

  VastaaPoista
 4. Todella syksyn hehkuvat värit, kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 5. No on se todellakin syksyn hehkuinen villavyyhti :)
  Kiva että sait avata paketin ihan itseksesi rauhassa lasten jatkaessa päikkäreitä ovikellon plimputuksen jälkeenkin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Ihana oli paketti, näyttää vahvasti siltä, että mulle on tälläkin kierroksella osunut huippupari!! :)

  VastaaPoista