sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Voi ihanuutta!

Täällä on ei-niin-suunnitellusti tullut pidettyä parin viikon blogitauko. Kaikenmoista ollut (esim pikkuveikalla todettu refluksitauti), ja sitten (enemmän vähemmän ex tempore) olin lasten kanssa vielä reilun viikon kyläilemässä mummoloissa tuolla Kaakonkulmalla. Blogattavaakin olisi, kun vaan joskus saisi aikaiseksi avata tietokoneen...

Mutta mutta, mies jo kertoikin, että postia on tullut. Ja sny-emokin ehti jo kyselemään, että olenko saanut postia. Olen olen! =) Ja sieltä löytyi tällainen syystervehdyksen kera:


Arnen ja Carloksen "Neulotut nuket"-kirja. SNY:ni siellä tietty oli taas asialla.

Kirja on vallan mainio! Juuri pari viikkoa sitten kiikutin kirjastosta saman ´parivaljakon opuksen neulotuista joulupalloista, mutta tämä versio on kyllä mainio!


Kirjasta löytyy ohjeet tällaiseen kavalkadiin erilaisia nukkeja.


Yksityiskohtaiset ohjeet jokaiseen työvaiheeseen.


Ihanaihana SNY, kiitos taas kerran! =)
(Btw, oli kiva tulla kotiin 6 h autoturneen jälkeen, kun oli mukavaa postia odottamassa. Meidän pieni mies huutaa aina jonkin aikaa ja yksin kun on pienten kanssa liikkeellä, niin ei edes pysty tuttia laittamaan toiselle =().

Nukkeja on muuten kolme jo tilausjonossa, tämä kirja oli selkeästi sekä äidin että tyttären (+kaverien) makuun!

Blogattavaakin olisi, tällaisia:Yksi peruskauluri Typyn ja Pikkuveikan pikkuserkulle sekä itselle nuo Veera VÄlimäen malleilla tikutellut edestakaisin-liivi sekä stripe study shawl (vielä päättelemättä, mutta pingoteltu sentäs!). Viimein raaskin käyttää tuohon huiviin aiemmalta SNY-kierrokselta saadun langan, oli se kyllä niin ihkua neuloa kuin näyttikin!

Ja pesänrakennusvimma on voimissaan myös. Omakotitaloraksaprojektin jälkeen oli pitkään tosi ähky kaikkeen sisustukseen, mutta nyt taas maistuu! =)


Mukavaa viikonlopun loppua kaikille ja oikein pirteää uuden viikon alkua!

~Tiina~

4 kommenttia:

 1. Kylläpäs sinä olet ollut ahkera :). Hienoja käsitöitä tehnyt ja upea välimuistaminen pariltasi.

  VastaaPoista
 2. kiva, että kirja oli mieluinen, eikä ollut jäänyt postin syövereihin. Nyt harmittaa kun en itselleni ostanut samaista kirjaa. Täytyy mennä katsomaan vieläkö sellaisen saisin itselleniki.

  VastaaPoista
 3. Kävin muuten ostamassa tämän kirjan itsellenikin.

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihan paras kirja. Minulla yksi nukke tehtynä ja muutama vaate. Nuukuuksissani lainasin vain kirjastosta tämän, mutta pitäisi kyllä ostaa omaksi niin saisi taas tehtyä näitä.

  VastaaPoista