keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Marraskuun paketti

Marraskuun paketti saapui eilen. Miulla on niin nopea ja tehokas sny, että hädin tuskin kuu ehti vaihtua, kun viesti saapui, että paketti odottaa postissa noutajaansa.


Ja sieltä paljastui tämmöistä:

 
 
Kuukauden teeman mukaisesti löytyi tuollainen valosarja tosi tosi pimeisiin iltoihin. Sen jo virittelin sisälle lyhtyyn ja tuolla se tuikuttaa nytkin olohuoneessa, aivan upea! Ja sitten huivilankaa niiiiin minun väreissä. Tuollaista metallinhohtoista, upeaa turkoosia. Tämä on niin miun, sanoinko jo. Ja mä en ole koskaan vielä tehnyt röyhelöhuivia, täytyy laittaa sellainenkin nyt sit viimein puikoille. Sitten tuollaisia pyöreitä, cup cake hippuja ja sydänsuklaata, I love. Hiput tulevatkin käyttöön heti viikonloppuna, kun pitäisi jonkinlainen isänpäiväkakku saada aikaiseksi. Lapsiakin oli taas tässäkin kuussa muistettu molempia, olipas kiva juttu! Tytär jo heti kysyikin, kun pakettia availin, että "äiti, onko siellä minullekin yllätys?". Tyttökin tietää, että äitillä on aikasta kiva SNY! =)
 
Paketti oli oikein mieluinen ja piristi kummasti eilistä myrskypäivää! Täällä länsirannikolla oli aivan mieletön myräkkä, suorastaan ihme, että ei mitään kummempia vahinkoja ollut sattunut. Mies oli vielä sopivasti työreissussa ja me lasten kanssa kuunneltiin tuulen ulvomista ihan keskenämme. Hui.
 
Huomaatkos, en käyttänyt kertaakaan sanaa "ihana" tässä tekstissä. Tuntuu, että toistan sitä näissä SNY-teksteissä tämän tästä. Se johtuu siitä, että miulla on niin ihana pari. Ihana.

****

Nyt puikoilla, tai oikeastaan koukulla, on tuubihuivi SNY:n edellisessä kuussa lähettämästä Lumio-langasta. Se oikeastaan valmistui jo, mutta taidan vielä ottaa sen auki ja vähän muokata. Ja kaikenlaisia joululahjajuttuja, hys hys. Ja isänpäivälahjoja ollaan lasten kanssa väsäilty, ihanaa puuhailua.

Sitten ollaan Typyn kanssa jo jouluaskarreltu. Maalattu käpyjä. Tytärlapsen lempivärihän "pinkkinen", se on "minun lempparini" kuuluu monta kertaa päivässä. No, kävipäs tuuri, kun tunnetusti lähes kaikki tyttöjen vaatteethan ovat juuri tuota, jo runsaudessaan äitiä kyllästyttävääkin väriä... Niinpä tyttären maalaamat kävyt ovat sitten pinkkejä, äiti maalasi valkoisia. No, kaipa se pinkkikin jouluun ihan hyvin sopii ;). Näihin vielä nauhat yms, niin hyvä tulee.

 
 
 
Pikkuveikalla tuli myös viikonloppuna puoli vuotta täyteen. Sitä juhlistettiin kakulla (mitä ei vielä päivänsankari saanut edes maistaa, epäreilua!).
 Mukavaa marraskuun alkua kaikille ja vielä kiitos ihanaiselle SNY:lleni!
 
~Tiina~

4 kommenttia:

 1. Ihana paketti.

  Ja voi, miten herkullisen näköinen kakku :P.

  VastaaPoista
 2. iHanaa että paketti oli tlläkin kertaan mieluinen. Samoissa ajatuksissa olimme molenmaat sitten noitten valojen kanssa. itsekkin ajatrelin, että ne sopisivat johonkin astiaan. Itsekkään en ole koskaan tehnyt röyhelöhuivia; tuo väri oli myös niin niin minua kuin voi olla ( ihanaa kun sain saman värimaaiilman omaavan parin tällä kierroksella). Myös ajattelin, että johonkin noi ns. nompparellit voi käyttää, mutta täytyy sanoa, että en muistanut että tulossa oli isänpäivä johon ne sopiikin vallan mainiosti. Anteeksi viwelä kun kortti unohtui paketista. Kummi tyttöni valitsi nuo smoothiet teidän lapsilleen eli hän halusi että niillekkin laitetaan jotain kivaa tulemaan. .

  VastaaPoista
 3. Voi, kaunis väri langassa. Ihastuttavaa huomioida lasta paketissa. Monipuolinen ja hieno paketti.

  VastaaPoista