perjantai 22. marraskuuta 2013

Päivän pelastus!

Ihana SNY!

Tänään ei olisi oikein parempi päivä voinut olla SNY:ni muistamiselle. Typy otti aamulla kolarin potkumopon kanssa. Tai teki mopoineen komean kuperkeikan. Tuloksena yksi haljennut huuli ja yksi lohjennut hammas. Molemmat yläetuhampaat heiluvat kyllä nyt komeasti. Hammaslääkärireissuhan se siitä tuli ja äiti kyllä jännäsi, miten se tuollaisen vajaan kolme vuotiaan kanssa mahtaisi sujua. Turhaan jännitin, koska tyttö istui siellä suu auki kuin linnunpoika.

Kotiin tullessa postilaatikosta löytyi kirjekuori, jonka kyllä heti tunnistin sinun, rakas SNY, lähettämäksi. Sieltä löytyi tällaista kivaa.Seinätaskukalenteri ensi vuodelle, piparkakkumuotteja ja kortti. Kalenteria ei vielä ollutkaan ja pipareita leivotaan ensi viikolla. Kiitos suuresti! Olet ihana, kuka ja missä lienetkin! =)Btw, oli melkoisen hauska soittaa vakuutusyhtiöön ja tehdä vahinkoilmoitus tuosta tytön "mopokolarista". Siellä virkailija käsitti, että kyseessä on oikea mopo ja oli sitä mieltä, että kyseessä on liikennevahinko. No, kiivaan selittämisen jälkeen hänkin uskoi, että ajaja oli alle 3 v ja mopoja on leikkiversioitakin. Meitä molempia taisi loppuviimeeksi huvittaa aika lailla! =)

5 kommenttia:

 1. Hui, onneksi ei ole pahemmin käynyt.

  Ihana välimuistaminen!

  VastaaPoista
 2. Vahinkoja sattuu ja niistä lapsi oppii, tasapainoa ja malttia. Onneksi saitte nopeasti apua pikkuiselle! Onpa kauniit muotit pipareille ja hyödyllinen kalenteri. kaunis tapa muistaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana muistaminen. Ja voimia pikku sankarille. Itse on ja tottunut noitten lasten kanssa sattuneisiin tapaturmiin. Ne on aina äidille rankempia kuin itse toipilaalle. Takana mm haljennut kieli, murtunut sormi ja 2 kolmannen asteen palovammaa.

  VastaaPoista
 4. Pian se selviää kuka oon ja mistä päin suomee.olipas teil hurjaa menoa.onneksi kaikki selvisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIka hurjaa, miten nopeasti on syksy mennyt. Ihana syksy. Mielenkiinnolla odotan, kuka mahdat sny:ni oikein olla. Yhtään en ole blogeja selaillut tai yrittänyt miettiä, kuka siellä päässä mahtaa olla. Enää ei tarvitse kauaa jänskäillä =)

   Poista