maanantai 9. joulukuuta 2013

Salaisuuksien aika ohi

Taas se hauskuus on ohi tältä syksyltä, SNY-kierros nimittäin. Eilen illalla palattiin kotiin mummulareissulta ja postilaatikossa oli terveisiä SNY:ltä. Joulukuun pakettihan se siellä.

Meidän mummulareissu ei sitten mennyt kuin Strömsössä, ei. Torstaina lähdettiin auto pakattuna (joululahjoineen kaikkineen) ja lapset kärsimättöminä painamaan kohti Kymenlaaksoa. Auto sitten päätti sanoa sopimuksensa irti Salon ja Lohjan puolivälissä. Onneksi isännällä oli hoksottimet kohdallaan ja tuuriakin matkassa, että pääsi liruttelemaan rampille eikä tarvinut pienten lasten kanssa jäädä odottamaan apua moottoritien vilinään. Siinä sitten hetki vierähti ennen kuin saatiin auto hinaukseen ja uusi tilalle. Lapsille kyllä kunniamaininta, hienosti jaksoivat. Takaisin kotiin meidän piti tulla vasta tänään, mutta tämän autosäädön takia tultiinkin jo eilen. Me varmaan joudutaan vielä autokaupoille tässä ennen joulua, ei hyvä.

Mutta iloisempiin asioihin. Onneksi postilaatikosta löytyi mieluisia terveisiä SNY:ltä, ihana paketti taas kaikkinensa.Tässä se koko komeudessaan. 3 kerää (pussia) Hahtuvaista, Maisan joulu, suklaata, kanelia, sokerikuorrutetta ja kortti.


Ihania huovutusvilloja ja ihan meidän värejä nuo valkoinen ja harmaa. Ja pinkkiin vivahtavaa punaista. Suloista. Näistä täytyy Typyn kanssa askarrella vielä ennen joulua jotain.Taas oli lapsia muistettu. Kiitos kaunis pienten puolesta! Tämä on nyt katsottu jo kolmeen kertaan ja hyväksi havaittu. Viimeisenä muisti ennen nukkumaanmenoa nyt illallakin tyttö vielä, että saako sitten huomennakin katsoa varmasti Maisaa.


Näitä herkutellaan ihan kohta miehen kanssa, glögin kaverina. Nam nam.

Pakettien takaa paljastui Marelo blogista Mahen maailma. Yhtään en osannut aavistaa, kuka pakettien takana mahtaisi olla. Lämmin kiitos sinulle tästä syksystä. Olet ollut aivan ihana SNY! =)

Meillä on jo ihan joulu. Olen niiiiin nauttinut tästä vuodesta, kun on saanut olla lasten kanssa kotosalla ja puuhailla ja laittaa kaikkia joulujuttuja rauhassa. Joululahjatkin ovat jo hyvällä mallilla, että nyt vaan saa laittaa omaa joulua pala palalta valmiiksi. Pipareita leivotaan tällä viikolla jo kolmannen kerran. =) Mihin ne mahtaa oikein kadota?!
Täytyy esitellä vielä täälläkin tämä heräteostos. Olivat ihan sikahintaiset, mutta eikös olekin aika ihanat neulojan joululahjat? =)

Maanantaiterkuin,

Tiina

4 kommenttia:

 1. Ihana viimeinen paketti.
  Muutaman kerran te olettekin sitten pipareita leiponut :D. Me ollaan tehty kahdesti. Toinen taikina, minkä tein.. epäonnistui.. En tiedä miksi. Luultavasti sen takia, kun voin unohdin ja lisäsin eri aikaan.. Mutta onneksi pipareiden leivonta oli yksi joulukalenterin luukuista :D.

  VastaaPoista
 2. Onpa jouluisa paketti, tunnelmaan pääsee jo kuviasikin katsomalla. Herttaisesti on SNY:si muistanut pikkuisia! Onneksi saitte apua auton kanssa, ettekä joutuneet onnettomuuteen. Toivon teidän löytävän sopivan menopelin.

  VastaaPoista
 3. mistä tuollaisa purkkeja löytyy? en ole koskaan törmännyt. kiva kun Maisaa teillä ei viel'ä ollutkaan ja siopi juuri viimeisen paketin teemaksi vallan mainiosti. Oli kiva olla siun snyysi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli Partyliten. Olin kynttiläkutsuilla ja olin jo päättänyt, että en osta yhtään mitään (kun tuon auton kanssa on ollut kaikkea muutakin hässäkkää tänä syksynä). Mutta tuhlasin sitten kirpparilta saadut rahat noihin, ne on niin i-ha-nat! =) Joulukortti tuli muuten tänään perille, kiitos siitäkin! Rauhaisaa joulua sinullekin ja vielä kiitos kivasta syksystä! =)

   Poista