tiistai 14. helmikuuta 2012

Juhlan aihetta

Hyvää ystävänpäivää vielä kaikille! Meillä maalailtiin vesiväreillä ekaa kertaa, olipa jännää puuhaa se. Äiti sai olla tarkkana, että vesiväripensseli ei ehtinyt suuhun joka välissä... Tulokseksi saatiin pirteä korttikavalkadi, joka lähti isovanhempien ja kummien iloksi.


Lisäksi viikonloppuna vietettiin 1-vuotissynttäreiden ekaa osaa kummien ja naapurien kanssa. Kakun tekoa joutui äiti harjoittelemaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Taas kostutin liian vähän, selvää harjoituksen puutetta. Mutta kynttilä saatiin puhallettua ja ekat kaffet juotua. Isovanhempien ja enojen kanssa on sitten vielä osa 2 tiedossa reilun viikon päästä. Virallinen juhlapäivähän on nyt perjantaina. Äitin vauva on jo taapero, iso tyttö =).


Isännän Fitz-sukat valmistuivat myös jo sunnuntaina. Tuossa se vieressä sohvalla köllöttää ne jalassa, kaipa ovat siis mieluiset. Raitoja en täsmännyt, vaan aloitin toisen sukan siitä, mihin ensimmäinen jäi.

malli: sovelletut Fitz-sukat, malli kirjasta Tähkäpää ja muut lempineuleet, Ilona Korhonen ja Jenni Österman, 63 s (koko ~44)
puikot: 2,5 mm bambuiset sukkapuikot
lanka: Novita Ticotico
fiilis: no jaa

En tiedä miksi, mutta jotenkin nämä eivät kuitenkaan olleet ihan sellaiset kuin olisin toivonut. Mallikerta jäi jotenkin löysäksi ja ehkä tuo langan kirjavuus ja malli eivät jutelleet keskenään. Mutta pääasia, että omistaja tykkää ja tulevat käytettyä pois.Mutta sokerina pohjalla on jotain erityistä. Viime keväänä isoäidinneliöhullutus (onpas sana!) tarttui minuunkin ja aloin tehdä Typylle sängynpeittoa Novitan sateenkaarilangasta.Neliöt kyllä valmistuivat, mutta peiton kasaaminen jäi vaiheeseen. Nyt se ufo on pöllytetty kaapista pihalle ja koottu paraatikuntoon. Juuri höyryttelin saumat auki, varsinainen blokkaus tulee huomenna, kun saa kunnon kuvia otettua päivänvalossa. Tässä kuitenkin jo maistiaisia.2 kommenttia:

  1. Oi, mitä väritaidetta! Taitava tyttö teillä :). Ja yksivuotias jo! Suurensuuret onnittelut koko perheelle.

    VastaaPoista