torstai 9. helmikuuta 2012

Sairastuvalla

Viikko sitten torstaina ihmettelin töissä, että onpa hieman outo olo. Vähän niinkuin huono olo tai närästäisi tai jotain. Mahaankin koski. Kotiin tultuani valitin tätä Isännälle ja hän passitti minut päivystykseen. Lopputuloksena oli vielä samana päivänä tehty leikkaus, jossa minut ja tulehtunut umpilisäke onnellisesti erotettiin toisistamme. Sairaalassa lepäilin lauantaihin asti ja nyt sitten pidetään pakkasia ja parannutaan kotona. Eipä sinänsä hämminkiä, haava paranee vauhdilla, kun vaan muistaa lepäillä riittävästi. Vuoden ikäisestä Typystä on selvästi kivaa, kun äiti on kotona, mutta pienen on vaikea ymmärtää, miksi nyt ei voi nostaa syliin tms.

Alkuviikosta sainkin sitten sopivasti hakea postista Juju-kirjakerhon liittymispaketin. Vitsin vitsi, mitä kivoja ohjeita! Tilasin lisäksi sopuhintaan Käsityön pikkujättiläisen. Lisäksi paketissa tuli virkkuukoukkuja melkoinen setti, taisi olla kymmenkunta eri kokoja.


Neulottukin on. Ja virkattu. Pipo itselle Novitan Polku-langasta on tupsua vailla ja pari virkattua kännykkäkoteloa odottaa viimeistelyä. Näistä ei ole vielä kuvia. Sitten työn alla ovat (mm.) sukat miehelle. Käväisin kirjastossa tyhjentämässä käsityökirjahyllyä tuossa pari viikkoa sitten ja sieltä löytyi tällainen opus. Nyt on ollut aikaa lueskella näitä kaikkia läpi ja löytyyhän noista vaikka mitä.


Työn alle on lainakirjasta otettu Fitz-sukat. Ja ne tulevat siis Isännälle. Lankana on varastoista löytynyt kerä Novitan Ticoticoa. Lisäsin ohjeeseen vielä yhden mallikerran, kaikkiaan silmukoita on tuossa 63 s. Toinen sukka on jo valmis ja toinen varressa. Taisi Isäntä tykätä, että välillä puikoilta sujahtaa jotain hänenkin laatikkoonsa =). Oli sitä mieltä, että ihan hänen näköisensä ovat. Saas nähdä, millaiset näistä tulee, kun saa toisenkin valmiiksi ja höyryteltyä kunnolla kuvion auki.1 kommentti:

  1. Hui kamala, mikä vatsaepisodi. Pikaista paranemista!

    Hitsin vitsit, kun olis tajunnut, että haluat liittyä Jujukerhoon. Olisit mun kautta saanut vielä jonkun lisäpaketin.

    Multa muuten löytyy tuo ihanaihana Tähkäpää&... kirja, jos joskus haluat lainata ja kirjastosta ei löydy. Kirja on täynnä toinen toistaan ihanampia ohjeita. Kun vaan joskus ehtisi kaikkea tekemään.

    Pikaista paranemista vielä.

    VastaaPoista